Author Topic: Starcraft 2 Guide - Bypassing, maps, replays, cache, AI  (Read 69004 times)

elisherer

  • SC2b Modifier
  • Resident
  • **
  • Posts: 22
  • "Power Overwhelming"
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - Download link + How to (Replays too)
« Reply #60 on: February 25, 2010, 08:07:42 AM »
fractalbit: very good but now we use the battle.net.gfx file in the battle.net folder instead of the swf/authentication...you can get it from my sig.


but overall very straight to the point.
the wiki has it too in tutorials: http://botdev.org/doku.php?id=tutorials

mithhunter55

  • Resident
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - Download link + How to (Replays too)
« Reply #61 on: February 25, 2010, 10:51:40 AM »
aimaimaim: what kind of error your getting? TEMP->cache file missing...
mithhunter55: have you copied the authrization bypass to the battle.net folder
you can dl it from my signature...
I have downloaded and placed  every thing linked in the wiki. I could have been cuased by other factors aswell considering it is a laptop that was running on battery.  I just thought it was odd, launchs fine at home.
« Last Edit: February 25, 2010, 10:57:46 AM by mithhunter55 »

aimaimaim

  • Resident
  • **
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - Download link + How to (Replays too)
« Reply #62 on: February 25, 2010, 07:51:25 PM »
guys sc2 is now patching .. ive read earlier that its down and now its executing a patch  :'(

what to do? should i go with the patch? hmmm

EDIT: nah its just false alarm .. you will still be able to watch the previous replays even if you patch .. and you still dont need beta key to be on the interface :D
« Last Edit: February 25, 2010, 07:59:07 PM by aimaimaim »

MiCrOMaN1

  • DarkBlizz
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 173
  • Starcraft East - MiCrOMaN1
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - Download link + How to (Replays too)
« Reply #63 on: February 25, 2010, 08:40:31 PM »
Lol the crack that this site makes makes the entire Starcraft 2 offline - That's why you cam bypass login screen :P So nothing to worry about even if they do patch it!! :D
Our Greatest Resource is Our Mind ~ Kareem Abdul-Jabbar
Check this: http://img123.exs.cx/img123/4497/gif1.gif

aimaimaim

  • Resident
  • **
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - Download link + How to (Replays too)
« Reply #64 on: February 25, 2010, 08:56:56 PM »
Lol the crack that this site makes makes the entire Starcraft 2 offline - That's why you cam bypass login screen :P So nothing to worry about even if they do patch it!! :D

yeah but what if the patch will make crack they made here be delete automatically? or like adding another wall? :D it would have been bad

Edit:

http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays/28939
http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays/28953
http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays/28955
http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays/28956

guys these replays when i play them .. the game crash to desktop .. whats your take on this?

2nd Edit:

you just need to download na replace the maps on the cache with the new ones on http://www.nibbits.com/sc2/

@ elisherer
- i used your cache and changed some stuff because some of the maps doesnt work, after a quick load, it crashes the game, with the loading not complete. but some of the replays that were played on other specific maps like Blistering Sands and Meatropolis, they were working. the ones that crashes were Lost Temple, Kulas Ravine etc. .. thank you again for your help :D

« Last Edit: February 26, 2010, 06:36:49 AM by aimaimaim »

dyxj

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - Download link + How to (Replays too)
« Reply #65 on: February 26, 2010, 12:52:35 PM »
erm after i patched my sc2 i cant watch replays anymore.. they said this rep cant be watch by this version would u like to log out and re enter with previous version..

Giz

  • Member
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - Download link + How to (Replays too)
« Reply #66 on: February 26, 2010, 01:16:55 PM »
Eli i got your chace and replays, put them in right place - but I still get the beta to crash when i try to watch old reply on Kulas Ravine... worked fine for metropolis map but Kulas doesnt seem to work... hmm???

RoarMan

  • New Member
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - Download link + How to (Replays too)
« Reply #67 on: February 26, 2010, 03:07:59 PM »
I'm also having problems with replays after the patch.
Certain replays seem to crash after loading. Other replays I can watch, and still some other replays I can watch for about 8-10 minutes before crashing to desktop. I have tried replacing all my maps from nibbits and still some replays crash.
The Love Machine.

aimaimaim

  • Resident
  • **
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - Download link + How to (Replays too)
« Reply #68 on: February 26, 2010, 08:14:07 PM »
I'm also having problems with replays after the patch.
Certain replays seem to crash after loading. Other replays I can watch, and still some other replays I can watch for about 8-10 minutes before crashing to desktop. I have tried replacing all my maps from nibbits and still some replays crash.

the replay has a corresponding map .. now try to download the map and follow the instruction these instruction

http://botdev.org/doku.php?id=tutorials#missing_maps_from_cache

.. it may not be that temp error but it will still fix it .. if you already have that map in the cache, remove it first and paste the same map you've downloaded .. it would work,

P.S. there are still new maps that needs to be downloaded directly from blizzard because the new patch i think wont play replays and give us temp error with the old maps in the old cache ..

RaTcHeT302

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 171
  • Random text lolo
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Maps - replays, etc..."Updating"
« Reply #69 on: February 28, 2010, 06:04:36 PM »
Guide updated! now is better.
« Last Edit: March 01, 2010, 11:04:19 AM by RaTcHeT302 »

RaTcHeT302

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 171
  • Random text lolo
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Guide - Bypassing, maps, replays, AI (Updating)
« Reply #70 on: March 01, 2010, 11:04:29 AM »
*Bump*

Marlowe

  • Booming!
  • New Member
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Guide - Bypassing, maps, replays, AI
« Reply #71 on: March 01, 2010, 11:23:23 AM »
You should update the guide with that link http://www.sc2win.com/starcraft-2-downloads/starcraft-2-cache-files-update/ 'cause the cache files included in the first torrent are outdated.


(or maybe upload it somewhere else)

RaTcHeT302

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 171
  • Random text lolo
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Guide - Bypassing, maps, replays, AI
« Reply #72 on: March 01, 2010, 12:13:53 PM »
You should update the guide with that link http://www.sc2win.com/starcraft-2-downloads/starcraft-2-cache-files-update/ 'cause the cache files included in the first torrent are outdated.


(or maybe upload it somewhere else)
Thank you, take a rep cookie.

Giz

  • Member
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Guide - Bypassing, maps, replays, AI
« Reply #73 on: March 01, 2010, 01:32:51 PM »
well I did all the steps, all works greate, when I go with Lazylauncher to watch replays i get error : Unable to open map. how to solve this?

as in installed everything played against AI, took LTv2.0 to watch replays, went to the recent folder of replays and - it loads and then I get that error.  Further more so - the menu button was then gone and I could not exit Sc2 by normal means (esc or f10), had to tab out and right click close it.
« Last Edit: March 01, 2010, 01:39:44 PM by Giz »

RaTcHeT302

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 171
  • Random text lolo
    • View Profile
Re: Starcraft 2 Guide - Bypassing, maps, replays, AI
« Reply #74 on: March 01, 2010, 02:53:20 PM »
well I did all the steps, all works greate, when I go with Lazylauncher to watch replays i get error : Unable to open map. how to solve this?

as in installed everything played against AI, took LTv2.0 to watch replays, went to the recent folder of replays and - it loads and then I get that error.  Further more so - the menu button was then gone and I could not exit Sc2 by normal means (esc or f10), had to tab out and right click close it.
1. If you talk about replays with AI you need to do something in plus, a thing that I don't know (is something about making some folders in the cache, i will it search for that thread).
2. You can also push ALT+F4, works better.
« Last Edit: March 01, 2010, 02:55:37 PM by RaTcHeT302 »

 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal