Battle.net Bot Helpline > Exuse me, can you help me?

Mirage Bot 9.7 HELP

(1/2) > >>

qqq66660:
ok here is the thing... i wanted to load up a bot(one wc3 and one sc) to my clan channel.. it worked fine until last week.... i opened miragebot 9.7 and loaded my bot and pressed connect.
 It says the following:
 
   (15:37:19) -- BNLS: Connecting (bnls.bnetdev.net)...
(15:37:21) -- BNLS: The hashing server (bnls.bnetdev.net) is offline!
(15:37:21) -- BNLS: Trying next server...
(15:37:21) -- BNLS: Connecting (alendar.no-ip.org)...
(15:37:43) -- BNLS: The hashing server (alendar.no-ip.org) is offline!
(15:37:43) -- BNLS: Trying next server...
(15:37:43) -- BNLS: Connecting (gfaq.no-ip.org)...
(15:38:04) -- BNLS: The hashing server (gfaq.no-ip.org) is offline!
(15:38:04) -- BNLS: Trying next server...
(15:38:05) -- BNLS: Connecting (allgamer.net)...
(15:38:13) -- BNLS: The hashing server (allgamer.net) is offline!
(15:38:13) -- BNLS: Trying next server...
(15:38:14) -- BNLS: Connecting (vbls.thruhere.net)...
(15:38:14) -- BNLS: Connected!
(15:38:14) -- BNLS: Requesting version byte for: SEXP
(15:38:15) -- BNET: Connecting (asia.battle.net)...
(15:38:17) -- BNET: Connected!
(15:38:17) -- BNET: Authenticating client...
(15:38:17) -- BNET: Verbyte: 0x3F
(15:38:17) -- BNET: Product ID: SEXP
(15:38:17) -- BNET: Disconnected!
 
 
 idk y is it keep auto ip banned (btw i tried to change my ip address but same error :S)

Erebus:

--- Quote from: qqq66660 on March 19, 2010, 07:08:23 PM ---ok here is the thing... i wanted to load up a bot(one wc3 and one sc) to my clan channel.. it worked fine until last week.... i opened miragebot 9.7 and loaded my bot and pressed connect.
 It says the following:
 
   (15:37:19) -- BNLS: Connecting (bnls.bnetdev.net)...
(15:37:21) -- BNLS: The hashing server (bnls.bnetdev.net) is offline!
(15:37:21) -- BNLS: Trying next server...
(15:37:21) -- BNLS: Connecting (alendar.no-ip.org)...
(15:37:43) -- BNLS: The hashing server (alendar.no-ip.org) is offline!
(15:37:43) -- BNLS: Trying next server...
(15:37:43) -- BNLS: Connecting (gfaq.no-ip.org)...
(15:38:04) -- BNLS: The hashing server (gfaq.no-ip.org) is offline!
(15:38:04) -- BNLS: Trying next server...
(15:38:05) -- BNLS: Connecting (allgamer.net)...
(15:38:13) -- BNLS: The hashing server (allgamer.net) is offline!
(15:38:13) -- BNLS: Trying next server...
(15:38:14) -- BNLS: Connecting (vbls.thruhere.net)...
(15:38:14) -- BNLS: Connected!
(15:38:14) -- BNLS: Requesting version byte for: SEXP
(15:38:15) -- BNET: Connecting (asia.battle.net)...
(15:38:17) -- BNET: Connected!
(15:38:17) -- BNET: Authenticating client...
(15:38:17) -- BNET: Verbyte: 0x3F
(15:38:17) -- BNET: Product ID: SEXP
(15:38:17) -- BNET: Disconnected!
 
 
 idk y is it keep auto ip banned (btw i tried to change my ip address but same error :S)

--- End quote ---


Try bnls.mattkv.net
If that don't work, then copy and past again what it says.
Your Verbyte also might be wrong. I am not sure what SEXP's verbyte is currently. nore wc3. but google.com seems like a good help.

Myst:
The verbyte for SEXP is 0xD3, so put in D3 where ever it says to put a verbyte in.

qqq66660:

--- Quote from: Myst on March 20, 2010, 12:39:36 AM ---The verbyte for SEXP is 0xD3, so put in D3 where ever it says to put a verbyte in.

--- End quote ---
umm i tried changing verbyte but it still sayin the following:
 
(11:11:20) -- BNLS: Trying next server...
(11:11:20) -- BNLS: Connecting (allgamer.net)...
(11:11:22) -- BNLS: The hashing server (allgamer.net) is offline!
(11:11:22) -- BNLS: Trying next server...
(11:11:22) -- BNLS: Connecting (vbls.thruhere.net)...
(11:11:22) -- BNLS: Connected!
(11:11:22) -- BNLS: Requesting version byte for: SEXP
(11:11:24) -- BNET: Connecting (asia.battle.net)...
(11:11:24) -- BNET: Connected!
(11:11:24) -- BNET: Authenticating client...
(11:11:24) -- BNET: Verbyte: 0x3F
(11:11:24) -- BNET: Product ID: SEXP
(11:11:24) -- BNET: Disconnected!

this time im on sc broodwar

Myst:
(11:11:24) -- BNET: Verbyte: 0x3F

looks like you didn't save.  Put D3 in the Verbyte box under the settings , click apply and then ok.  Should work fine.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

It appears that you have not registered with DarkBlizz - Making Battle.net Magic -. To register, please click here...
Go to full version