DarkBlizz - Making Battle.net Magic -

DarkBlizz => Enigma => DarkBlizz Products => Support => Topic started by: cHip on January 20, 2011, 08:11:27 PM

Title: Possible bug
Post by: cHip on January 20, 2011, 08:11:27 PM
Ver .992
The bot will not join its home channel when connected, i have to manually type /join channel


Also, will you plan on making a database for this for access to remote commands instead of using the console?
Title: Re: Possible bug
Post by: sit0 on January 23, 2011, 10:00:35 PM
yeah. that will take like 2 minutes to fix, if you check the suggestions subforum under packets.cpp you can view the code there and you could make a post there as well. void Bot::RP_0x3A(char *DATA). Is where it joins channel

As for the database, yeah that would be simple as well. since i am lazy (thats the reason why i semi open sourced this program so people can code if they are really interested) when i get to that i would just make it a numerical access database

If you want though, you can make commands yourself. commands are under mandate.cpp
Title: Re: Possible bug
Post by: qweqwe on February 08, 2011, 12:17:36 PM
Hey. I have  read all your topics  and can't understand how to use peace of codes for programming. Can you explain me how to do?
How I can add my functionality to your bot and then test it then I haven't sources?