Author Topic: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)  (Read 12438 times)

Joe

  • Resident
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« on: April 25, 2010, 11:09:53 AM »

The newest version of the AI got released.

http://jrealm.info/2010/05/01/strategy-ai-0-42-starcraft-ii-patch-10/


Edit: may 1st - 0.42 was released and works with patch 10. Fixed link
« Last Edit: May 01, 2010, 09:11:02 AM by Joe »

sopen55

  • Member
  • ***
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.41
« Reply #1 on: April 25, 2010, 11:21:11 AM »
... is this compatible with patch 10?

apriores

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 117
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.41
« Reply #2 on: April 25, 2010, 01:59:56 PM »
no

Gregard

  • New Member
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.41
« Reply #3 on: April 25, 2010, 06:30:02 PM »
Thx for sharing this! :)

@sopen55
Patch 10? :P  We are at patch 9 aren't we?

sopen55

  • Member
  • ***
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.41
« Reply #4 on: April 26, 2010, 01:52:15 AM »
... were already at patch 10!! its not a major patch so it wasnt included in the forums.. just a fix on patch 9. it should be called patch 9.5!  ;D

StarCraft II Beta – Patch 10 (version 0.12.0.15133)   
 
The latest patch notes can always be found on the StarCraft II Beta   General Discussion forum.   
 
Bug Fixes   
 
 
Fixed an issue where Larva were not dying after being cancelled.   
Fixed an issue with Banelings, Brood Lords, and Overseers obeying   their original Hatchery's rally point.   
 

Gregard

  • New Member
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.41
« Reply #5 on: April 26, 2010, 01:15:10 PM »
Oh alright! I didn't noticed that. The AI should be compatible though right?
edit: I guess not. No launcher or AI seems to be compatible with patch 9+
We will have to wait for updates i guess. Too bad i wanted to try out the new maps!
« Last Edit: April 26, 2010, 01:47:37 PM by Gregard »

Joe

  • Resident
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« Reply #6 on: May 01, 2010, 06:58:20 AM »
This new one works with the patch 10.

sopen55

  • Member
  • ***
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« Reply #7 on: May 01, 2010, 07:16:00 AM »
what version is this, the non-cheating, semi or cheating??? anyways nice work!!

Yarrick

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« Reply #8 on: May 01, 2010, 07:46:40 AM »
I get a script logic error at the beginning and the AI doesn't construct something..

ev-

  • Resident
  • **
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« Reply #9 on: May 01, 2010, 07:50:42 AM »
Hey Joe, the link still goes to 0.41 :)

Yarrick you probably dowloaded the 0.41 - I had that Error sometimes too with the old one!

Yarrick

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« Reply #10 on: May 01, 2010, 07:53:52 AM »
I get the right link at the end : http://jrealm.info/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=24

It does'nt work in my case  :-[

Joe

  • Resident
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« Reply #11 on: May 01, 2010, 08:16:52 AM »

Follow the same instructions as you would with Aiur AI:


HOW TO USE:
1) Use SC2Launcher 2.3.1
2) Delete everything inside \Plugins\
3) Copy AI to \Mods\AI Name\TriggerLibs\
4) Select AI as Mod in the launcher


It's standard. It has normal resource gain.
« Last Edit: May 01, 2010, 08:25:57 AM by Joe »

Yarrick

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« Reply #12 on: May 01, 2010, 09:13:01 AM »
Thanks !  :thumbsup:

The problem was the launcher.. I don't understand why it's so complicated to have the good one, but it works now !

KoKa1AShOT

  • New Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« Reply #13 on: May 02, 2010, 11:47:53 AM »
Hi there, i have a question.

Is it possible to convert the Triggers into a BaseSC2Data ? juste like the old ones.. Was easier to play, Just puttin the BaseSC2Data into the CPU Folder and selecting the cpu lvls.

If Yes, how?

KoKa1AShOT

  • New Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Strategy AI 0.42 (Patch 10 working)
« Reply #14 on: May 02, 2010, 01:12:26 PM »
Can anyone help?

I have a problem.. Patch 10 is installed in the main directory of SC2  beta folder (untouched).
 
-Now i'm using that SC2 Launcher 2.3.1 just like we've been told.
-Strategie0.42 have been extracted into the Mods folder.
-Plugin folder have been deleted.
 
When starting a game with the old package maps (before Patch8). The main game is in dark screen and i can't even play and see anything on the maps. How to get it worked?
 
Do i have to download new AI Maps? If yes, where?
Do i have to do anything else?? i have only the main Triggerlibs of Strategie0.42, Is there any missing files or idk?

PLease help, thanks

 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal